Akaryakıt Fiyatlarının Devamlı Artması İyice Korkuttu! Akaryakıta ve Enerjide Sert Bir Şekilde Yükseliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel durum dikkat çekti. Pek çok kişi fiyatlara ilişkin merak edilenleri araştırıyor. Benzin, motorin ve LPG'deki son durum nedir? Brent varil petrol fiyatının artmasıyla birlikte neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyatlar da belli oldu.

Akaryakıt Fiyatlarının Devamlı Artması İyice Korkuttu! Akaryakıta ve Enerjide Sert Bir Şekilde Yükseliyor!

13 Mayıs 2022 Cuma 20:37

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla birlikte yeni bir fiyat artışı yaşanacak mı merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelere bir yenisi eklenmiş gibi duruyor. Dolayısıyla benzin, motorin ve LPG fiyatlarında neler olmakta sizlerle paylaşacağız. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fiyatlara dair de bilgi vereceğiz. Son zamanlarda dikkat üstüne dikkat çeken akaryakıt, iyice yükseldi. 110 doları geçen brent varil petrol fiyatı da artışın temel nedeni olarak gösteriliyor.

Akaryakıtta Son Durum!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum şu an için yeni bir zammın yapılmadığı yönünde. Ancak daha geçen gün benzine zam geldiği için yakın bir zaman diliminde benzin veya motorinin tekrardan zamlanma ihtimali bulunuyor. İşte güncel fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Aşağıda yer alan fiyatlara iyice bakabilirsiniz.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 13 Mayıs 2022

İstanbul

  • Benzin: 21,12 TL
  • Motorin (Mazot): 22,06 TL

Ankara

  • Benzin: 21,21 TL
  • Motorin (Mazot): 22,10 TL

İzmir

  • Benzin: 21,23 TL
  • Motorin (Mazot): 22,15 TL