Akaryakıt Fiyatlarının Artması Nedeniyle Şehirler Arası Otobüs Sefer Fiyatlarına da Zam Geldi!

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekti. Benzin ve motorin fiyatı artınca otobüs bilet fiyatları da bir anda yükseldi. Peki bu durumda otobüsler kaç TL oldu? Vatandaş, otobüs ile seyahat etmenin de pahalı olduğunu düşünüyor. İşte akaryakıt zammındaki son durum...

Akaryakıt Fiyatlarının Artması Nedeniyle Şehirler Arası Otobüs Sefer Fiyatlarına da Zam Geldi!

17 Mart 2022 Perşembe 14:25

Akaryakıttaki artış gözler önüne seriliyor. Son birkaç haftalık süre içerisinde akaryakıta neredeyse her gün zam geliyordu. Haliyle benzin ve motorinin ciddi şekilde arttığı görüldü. Şimdi ise akaryakıt zamlarından ötürü çeşitli ulaşım şirketleri de zam kararı aldı. Vatandaş, otobüs yolculuğunun dahi bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyor. Bu sorunun nasıl çözüleceği konusunda çeşitli sorular sormakta.

Otobüs Biletleri Zamlandı

Şehirlerarası yolculuk yapacak olan kişilerin sıklıkla kullandığı otobüse artık zamlı haliyle bineceğiz. Üstelik 2022 yılı itibariyle zaten zamlanmıştı. Üstüne yeni bir zam daha eklenince herkes şaşırdı. Vatandaş, daha kolay ve pratik bir ulaşım aracı arıyorken şu an otobüs bile pahalı konuma yükseldi. Otobüs ile seyahat etmek işleri iyice zorlaştırdı.

Akaryakıta Zam Gelecek mi?

Otobüs biletlerindeki artıştan sonra gözler akaryakıttaydı. Benzin ve motorinin yeniden zamlanması ulaşım şirketlerinin yeniden zam yapmasına neden olabilir. Dolayısıyla brent varil petrol fiyatı sıklıkla takip edilir hale geldi. Şu an için zam ihtimalinin düşük olduğu söyleniyor.