Akaryakıt Fiyatlarında Sevindiren Gelişme Yaşandı! Akaryakıt Fiyatları Değişti!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası açıklandı. Motorin indirimli şekilde satılacak. Peki ya motorine ne kadar indirim geldi? İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel olarak akaryakıtın kaç TL üzerinden satıldığını sizlerle paylaşacağız. Merak edilen sorular da yanıt bulacak.

Akaryakıt Fiyatlarında Sevindiren Gelişme Yaşandı! Akaryakıt Fiyatları Değişti!

26 Temmuz 2022 Salı 16:02

Akaryakıt fiyatları, son dönemde iyice değer kaybediyor. Öyle ki indirim üstüne indirim yapılmakta. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum nedir? İstanbul'da indirimli halde satılan motorin fiyatını duyanlar şaşırdı!

Motorine 92 kuruş İndirim!

Motorin fiyatı artık 92 kuruş daha uyguna satılacak. Böylelikle akaryakıt satın alacakları güzel gelişmeler bekliyor. Öte yandan güncel fiyat listesini de sizlerle paylaşacağız. Yeni bir indirimin gelip gelmeyeceği şimdiden merak konusu haline geldi. Çünkü akaryakıtta gördüğümüz kadarıyla son bir yıl içerisinde ciddi oranda artış yaşandı.

Güncel Motorin Fiyatları

Motorindeki 92 kuruşluk indirimle birlikte İstanbul'daki güncel motorin fiyatı 24,51 TL oldu. Ankara ve İzmir'de ise motorinin 24,64 TL olduğu görülüyor. Dolayısıyla bu gelişme vatandaşların hoşuna gitti fakat bir yıl ile kıyaslandığında pek de iyi değil.