Akaryakıt Fiyatlarında İndirim Var! Benzinin Litre Fiyatı Düştü!

Akaryakıt fiyatlarına dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne serildi. Benzin fiyatlarına gelen indirim araç sahiplerini sevindirdi. İşte güncel benzin ve motorin fiyatlarıyla birlikte 28 Ağustos'ta son durum...

Akaryakıt Fiyatlarında İndirim Var! Benzinin Litre Fiyatı Düştü!

28 Ağustos 2022 Pazar 16:42

1 litrelik benzin fiyatı iyice değer kaybetti. Güncel detaylara bakacak olursak akaryakıttaki son durum dikkat çekiyor. Peki ya benzin ile motorin fiyatlarındaki son durum nedir? Gittikçe değer kaybına uğrayan benzin, bu bağlamda dikkatleri üzerine çekti. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler haberimizde yerini alacak.

Benzin Fiyatları Ne Olacak?

Benzin fiyatlarının düşmesi ve gittikçe değer kaybına devam etmesi beklenmekteydi. 1,04 TL'Lik indirim yapılması kararlaştırıldı. Bu kararın 30 Ağustos Salı gününden itibaren uygulanması bekleniyor. Böylelikle araç sahipleri akaryakıtı çok daha ucuza satın alacak. Merak edilen bir diğer detay ise akaryakıt alımlarında daha fazla indirim olup olmayacağı idi.

Motorin Fiyatı Değişmedi

Öte yandan motorin fiyatına henüz bir indirim gelmiş değil. Hatırlanacağı üzere en son peş peşe zam gelmişti. Dolayısıyla fiyatların değişmemesi şaşırttı. Bakalım önümüzdeki günlerde motorin için nasıl bir karar verilecek göreceğiz. Güncel detaylar haberimizde olmaya devam edecek. Akaryakıt fiyatlarında benzinin ortalama 21,16 TL'den satıldığı bilinmekte.