Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam Geliyor! Akaryakıt Litre Fiyatları Yine Değişiyor

Akaryakıta dair güncel fiyat listesi paylaşıldı. Suudi varil petrol fiyatındaki rekor artış gözlerden kaçmadı. Peki ya 4,40 dolar olan petrol varil fiyatı, birkaç gün içerisinde kaç dolara çıktı? Rekor düzeydeki artış sonrası benzin ve motorine yeniden zam gelebilir. İşte akaryakıta dair son gelişmeler...

Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam Geliyor! Akaryakıt Litre Fiyatları Yine Değişiyor

7 Nisan 2022 Perşembe 13:50

Akaryakıt fiyatları, bu seferde Suudi petrolünün zamlanmasıyla gündeme geldi. 4,40 dolardan bir anda artmaya başlayan petrol varil fiyatı, büyük ses getirecek. Benzin ve motorin fiyatlarının tekrardan artıp artmayacağı merak konusu haline geldi.

Rekor Artışa İmzasını Attı!

4,40 dolardan 9,35 dolara gelen petrol varil fiyatı, Suudilerin zammıyla birlikte değerini artırdı. Hal böyle olunca yakın zamanda dünya piyasalarında önemli bir artış yaşanabileceği vurgulanıyor. Brent varil petrol fiyatı dengeyi korurken böyle bir gelişme yaşanması çok üzdü. Araç sahipleri artık pahalılaşan akaryakıtı kullanma konusunda fazlasıyla tereddütlü.

Zam Gelecek mi?

Öte yandan yeni zammın ne zaman geleceği merak konusu haline geldi. Brent varil petrol fiyatının  yanı sıra Suudi petrolü de büyük öneme sahip. Dolayısıyla zammın yakın zamanda gelebileceği ifade ediliyor. Benzin ve motorin rekor fiyatla satışa sunulabilir. Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenler yakında yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Akaryakıttaki son gelişmeler ulaşım fiyatlarını da yeniden etkileyebilir.