Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam! Benzin, motorin ve LPG otogaz Litre Fiyatı Yükselişe Geçti..

Akaryakıtın tekrardan artacağına yönelik bir haber yapılıyor. Benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatları yükselecek mi? İndirim kararlarından sonra tekrardan zam yapılması dikkat çekti. İşte güncel gelişmelerle birlikte akaryakıtta bizleri bekleyen çeşitli gelişmeler...

Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam! Benzin, motorin ve LPG otogaz Litre Fiyatı Yükselişe Geçti..

21 Mart 2022 Pazartesi 11:21

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler dikkat çekti. Benzin ve motorin kullanan araç sahipleri zamdan etkileneceğe benziyor. Peki ne kadarlık zam yapılacak? Daha önce birkaç kez indirim uygulandı ancak gelinen noktada fiyatların tekrardan yükselmesi bekleniyor. Pek çok kişi fiyat artışına ilişkin yaşananları merak etti.

Benzin ve Motorin 1 TL  Artabilir!

Öte yandan benzin ve motorine ortalama 1 ila 1,5 TL arasında zam gelmesi bekleniyor. Henüz resmi açıklama gelmese de beklentiler bu yönde. EPGİS'ten konuya ilişkin ne gibi bir açıklama gelecek hep birlikte göreceğiz. Brent varil petrol fiyatına göre şekillenen fiyatlarda akaryakıtın artık çok daha pahalıya satılabileceği söyleniyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

TOTAL internet sitesi üzerinden alınan verilerde güncel veriler ortaya çıktı. Akaryakıttaki son durum ve fiyat gelşimesini sizlerle paylaşıyoruz.

• Kurşunsuz 95 (Excellium95) TL/lt: 18,10 TL

• Gazyağı TL/lt: 17,10 TL

• Motorin TL/lt: 18,68 TL

• Motorin (Excellium) TL/lt: 18,72 TL

• Kalorifer Yakıtı TL/Kg: 15,16 TL

• Fuel Oil TL/Kg: 13,15 TL