Akaryakıt Fiyatlarına Yapılan İndirimler Geri Alındı! Zamlar Üst Üste Gelmeye Devam Ediyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki son detaylar gözler önüne serildi. Benzin ve motorinin bir anda zamlandığı görüldü. Peki ya güncel gelişmelerle birlikte fiyatlar hakkında neler biliyoruz? Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları paylaşacağız.

Akaryakıt Fiyatlarına Yapılan İndirimler Geri Alındı! Zamlar Üst Üste Gelmeye Devam Ediyor!

8 Temmuz 2022 Cuma 14:24

Akaryakıttaki son gelişmelere bakacak olursak pek çok kişi şok olacak. Çünkü benzin ve motorin fiyatlarındaki değişim gözler önüne serildi. Pek çok kişi bu gelişmeyi beklemiyordu. Şimdi ise güncel fiyat listesi gözler önüne serildi. Detaylarıyla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Peki ya benzin ve motorine dair neler biliyoruz? Son 1 yılda o kadar fazla zamlandı ki fiyatlarının iki katını da geçtiler.

Motorinden Zam Haberi Geldi!

Motorin fiyatının geçtiğimiz günlerde 2,10 TL'lik indirimle satıldığı biliniyordu. Şimdi ise 9 Temmuz'dan itibaren zamlanacağı haberi iletildi. Motorinle ilgili bu gelişme araç sahiplerini üzdü. Peki ya kaç TL'lik bir zam yapılacak? Ortalama 81 kuruşluk zam bekleniyor. Dolayısıyla yakın zaman sonra zamlı fiyat üzerinden motorin satın alınacak.

Güncel Fiyatlar Kaç TL Olacak?

Motorin zammı sonrasında İstanbul'da şu an 24,56 TL olan motorinin 25,37 TL'ye yükseleceği biliniyor. Benzin ise 25,2 TL'den satılmaya devam edecek. Yakın zamanda benzin için de bir zam gelişmesi yaşanır mı bilinmiyor.