Akaryakıt Fiyatlarına Şimdide Gizli Zam Yapıldı! Akaryakıt Fiyatları Bugün Yine Değişti

Akaryakıt istasyonlarının uyguladığı zam şok etti. Motorin ve benzine gizli zam yapıldı. Peki güncel akaryakıt fiyatları nedir? Ne kadar zam yapıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu fiyat artışının nedeni de öğrenildi. Yılbaşından bu yana defalarca zam gelirken, artık kamuoyuna açıklama yapılmadan da gizli zam yapılıyor.

Akaryakıt Fiyatlarına Şimdide Gizli Zam Yapıldı! Akaryakıt Fiyatları Bugün Yine Değişti

6 Şubat 2022 Pazar 13:19

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler dikkat çekiyor. Benzin ve motorinin kaç TL olduğu merak edildi. Çünkü herhangi bir açıklama yapılmadan fiyatlarda değişiklik yaşandı. Benzin istasyonuna gidenler fiyat karşısında şaşkınlık yaşadı. İşte benzin ve motorine gelen zamdan sonra akaryakıt istasyonlarıyla ilgili bazı gelişmeler...

3 Kuruşluk Gizli Zam!

Benzin ve motorine 3'er kuruşluk gizli zam yapıldı. Bu zammın nedeni ise oldukça farklı gözüküyor. Pompa fiyatlarına yansıyan fiyat artışı, akaryakıt istasyonlarının kâr marjını artırmak için yapıldı. Çünkü yılbaşından bu yana gelen zamlarla beraber akaryakıt istasyonları aynı kazancı sağlayamaz hale geldi.

Yüzlerce İstasyon Kapatılmıştı

Kapatılan yüzlerce akaryakıt istasyonu ile beraber bu konuda tepkiler dile getirilmişti. Dolayısıyla gelecek bazı zamlarla birlikte istasyonların kâr oranlarının artırılması konusunda bazı değişiklikler yapılacak. Ancak bunlar gizli zam ile mi mümkün olacak bilinmiyor. Önümüzdeki hafta benzin, motorin ve LPG otogaz için yeni zamların gelebileceği ifade edildi.