Akaryakıt Fiyatlarına İndirim! Benzin ve Motorin 10 TL Ucuzladı!

Akaryakıt fiyatları şaşırtmaya devam ediyor. Petrol fiyatındaki gerilemenin hemen ardından indirim haberleri de peş peşe gelmişti. Şimdi ise benzin ve motorin fiyatlarında gerileme olduğu duyuruldu. Toplamda 10 TL'lik indirimle birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'daki 26 Temmuz akaryakıt fiyatları gözler önüne serildi.

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim! Benzin ve Motorin 10 TL Ucuzladı!

26 Temmuz 2022 Salı 12:50

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu akaryakıta ilişkin neler biliyoruz? Benzin ve motorin fiyatları açıklandı. Üstelik yeni bir indirimin daha geleceği belirtildi. Brent varil petrol fiyatındaki gelişmeler gözler önüne seriliyordu. Tüm bu detaylarla birlikte merak edilenler de yanıt buldu. İşte  akaryakıt fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı bile.

Akaryakıt Fiyatları İyice Düştü!

Son bir ay içerisinde akaryakıta gelen indirim haberleri dikkat çekiyor. Son olarak motorine 92 kuruşluk indirim daha yapılacağı belirtildi. Böylelikle Temmuz ayında benzin ve motorine toplamda ortalama 10 TL'lik bir indirimin yapıldığı ortaya çıktı. Peki ya güncel fiyat listesine benzin, motorin ve LPG'nin çeşitli büyükşehirlerdeki durumu nedir?

Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları 26 Temmuz 2022

İstanbul

Benzin: 22.72 TL

Motorin (Mazot): 25.43 TL

LPG (Otogaz): 10.79 TL

 

Ankara

Benzin: 22.83 TL

Motorin (Mazot): 25.41 TL

LPG (Otogaz): 11.03 TL

 

İzmir

Benzin: 23.78 TL

Motorin (Mazot): 25.52 TL

LPG (Otogaz): 10.73 TL