Akaryakıt Fiyatlarına Gelen İndirim Beklenenden Kısa Sürdü! Bu Günden İtibaren Geçerli Zamlı Fiyat Listesi Açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi. Alınan bilgiye göre 111 doların üzerini test eden petrol fiyatları zamlandı. Fiyatlara 1,79 oranında zam yapıldı. Vatandaşlar ise bu duruma tepkili. İşte haberin tüm detayları...

Akaryakıt Fiyatlarına Gelen İndirim Beklenenden Kısa Sürdü! Bu Günden İtibaren Geçerli Zamlı Fiyat Listesi Açıklandı!

16 Nisan 2022 Cumartesi 10:04

Vatandaş gözünün zam haberi ile açtı. Akaryakıt fiyatları zamlandı. Alınan bilgiye göre dün gece akaryakıt fiyatlarına yüzde 1,79 oranında zam geldi. Zam sonrası akaryakıt bayilerinde tabelalar güncellenirken bu duruma vatandaşın da tepkisi büyük oldu. Akaryakıt güncel fiyatları ve benzin, motorin indirimi ile alakalı son dakika bilgileri.

Akaryakıta 1,79 Zam Oranında Zam!

Alınan bilgiye göre akaryakıt fiyatları gece yarısı 1,79 oranında zamlandı. Savaşın şiddetlenerek petrol arzında aksaklıklara neden olacağı söylenirken fiyat listesi güncellendi. Brent petrolün varil fiyatı, yüzde 2,5 değer artışı ile dün 111 dolar oldu. Bunun ardından akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak edilirken gece yarısı bir zam haberi daha geldi. Alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 1 lira 79 kuruş zam geldi. Zam ile birlikte İstanbul’da 20,23 liradan 22,02 liraya, Ankara’da ve İzmir’de 20,31 liradan 22,1 liraya çıkan motorin litre fiyatı arttı. Ankara’da motorin litre fiyatı gelen zam ile birlikte 22.11 TL liradan satışa sunuluyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 14-31 Mart 2022 tarihleri arasında yüzde 6 oranına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerini konu edileceğini açıklamıştı. Dün gece gelen zam haberi bu açıklamayı doğrular nitelikte.