Akaryakıt Fiyatlarına Bayram Zammı geldi! Benzin ve Motorin Tekrar 20 TL'yi Geçti..

Akaryakıta gelen bayram öncesi zam şok etkisi yarattı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış gözler önüne serildi. Peki güncel gelişmelere ilişkin neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlar ve çok daha fazlası açıklanıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları İstanbul, İzmir ve Ankara'da ne durumda?

Akaryakıt Fiyatlarına Bayram Zammı geldi! Benzin ve Motorin Tekrar 20 TL'yi Geçti..

30 Nisan 2022 Cumartesi 12:21

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Brent varil petrol fiyatı ile bağlantılı şekilde benzin ve motorine yeni zamlar yapılıyor. Gelen açıklama ile birlikte bu sabahtan geçerli olacak fiyatlar gözler önüne serildi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları yenilendi. Peki fiyatlarla ilgili neler biliyoruz? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Akaryakıtta pek çok kişi güncel fiyatları merak ediyor.

Akaryakıta 1,33 TL'lik Zam!

1,33 TL'lik benzin zammıyla birlikte yeni fiyatlar belli oldu. Bu gelişme sonrasında dikkat çeken anlar yaşanıyor. Peki brent varil petrol fiyatının etkisi nedeniyle motorin de zamlanacak mı? Henüz zam gelmemiş olsa da yakın zamanda gelmesi beklenmekte. Dolayısıyla benzinin motorinden daha değerli olmaya başladığını görebiliriz.

Güncel Benzin Fiyatları

İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel benzin fiyatları ortaya çıktı. Son zamla birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 19,01 liradan 20,34 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 19,11 liradan 20,44 liraya yükseldiğini görüyoruz. Bakalım yeni bir zam daha gelecek mi? Akaryakıttaki artış sonrası ulaşım zamlanır mı onu da öğreneceğiz.