Akaryakıt Fiyatlarına 500 TL Birden İndirim Geldi! Bu Kartla Akaryakıt Alana 500 TL İndirim Yapılıyor

ING Bank ile Petrol Ofisi üzerinden yapacağınız benzin, motoroin veya LPG otogaz alışverişi ile sizler de büyük kazanç elde edebilirsiniz. ING Bank kredi kartı ile akaryakıt hediyesi kazanmak mümkün. Peki kampanyaya katılım şartları nelerdir? Hediye akaryakıt kampanyasında son başvuru tarihi de belli oldu.

Akaryakıt Fiyatlarına 500 TL Birden İndirim Geldi! Bu Kartla Akaryakıt Alana 500 TL İndirim Yapılıyor

10 Şubat 2022 Perşembe 13:33

ING Bank ile yapacağınız alışverişler sonrasında Petrol Ofisi'nden 500 TL'lik benzin motorin veya LPG otogaz hediyesi kazanabilirsiniz. Pek çok ING Bank müşterisinin merak ettiği detaylar ortaya çıktı. Peki kampanyaya nasıl katılınır? Mobil uygulama üzerinden kısa süre içerisinde katılabilirsiniz. Ancak kampanyanın şartlarına da göz atmanız gerekiyor. Zira, sizin işinize gelebilecek bir kampanya olup olmadığını buradan anlayacaksınız. Katılmak için karşılamanız gereken şartlar ve bazı şartları karşılayacağınızı da kabul etmeniz gerekmekte.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyaya katılacak kişilerin her ay düzenli olarak 500 TL'lik akaryakıt alışverişi yapması zorunludur. Petrol Ofisi'nden yapılması gereken bu alışverişler, 12 ay boyunca sürecek. Akaryakıt alışverişi yapmadığınız zamanlar o ay tekrar edecektir. Dolayısıyla 12 aylık sürenin uzamaması için dikkat etmeniz gerekiyor. ING kredi kartını kullanmak zorunda olduğunuzu da unutmamalısınız.

Son Katılım Tarihi Açıklandı!

Kampanyaya bir an önce katılmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Kampanyaya son katılım tarihi 1 Haziran 2022 olarak belirtildi. Dolayısıyla birkaç ay içerisinde kampanyaya başvuru yapmanız durumunda sizler de kampanyaya katılım hakkı elde edeceksiniz.