Akaryakıt Fiyatları Yeniden Hareketlendi! Akaryakıt Fiyatlarına Bayram Öncesi Yeniden Zam Geldi!

Akaryakıt fiyatlarında vergi indirimi beklenirken yeni bir zam haberi geldi. Benzin ve motorin fiyatları kaç TL arttı? Güncel brent varil petrol fiyatından ötürü benzine yeni zammın geldiği belirtildi. Araç sahipleri bu zamdan pek memnun kalmayacak. Peki benzin ve motorin kaç TL arttı?

Akaryakıt Fiyatları Yeniden Hareketlendi! Akaryakıt Fiyatlarına Bayram Öncesi Yeniden Zam Geldi!

30 Nisan 2022 Cumartesi 16:18

Yapılan duyuru ile birlikte bugünden itibaren akaryakıt zammı işleme konuldu. Pompa fiyatlarına yansıyacağından ötürü araç sahipleri güncel fiyatı merak etti. Peki benzin ve motorin yüzde kaç zamlandı? Fiyatların kaç Tl arttığı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte detayları sizlerle paylaşacağız.

Benzin 1,33 TL Arttı!

Benzin fiyatı 1,33 TL zamlandı. Brent varil petrol fiyatındaki bu gelişmeyle birlikte yaşanılanlar gözler önüne serildi. Piyasadaki artışla birlikte motorine de aynı şekilde zam gelir mi merak ediliyor. Motorin zammının bayramdan sonra yapılabileceği de belirtildi. Dolayısıyla benzin ve motorin fiyatlarının genel olarak yükselmesi gözler önüne serildi.

İstanbul,  Ankara, İzmir Akaryakıt Fiyatları

 Benzin fiyatı İstanbul'da 19,01 liradan 20,34 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 19,11 liradan 20,44 liraya yükseldi. Bu gelişme sonrasında yeni bir zammın gelip gelmeyeceği araştırılıyor. EPGİS ve diğer kurumların yapacağı güncel açıklamalar da büyük öneme sahip. Akaryakıtta KDV indirimine gidilecek mi onu da zamanla göreceğiz.