Akaryakıt Fiyatları Gündeme Tekrardan Oturdu! Akaryakıt Fiyatları Değişiyor!

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin detaylar gözler önüne serildi. Petrol fiyatları iyice düştü ve bu durum olumlu karşılandı. Artık araç sahipleri benzin ve motorine daha az para ödeyecek. Çünkü sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre yeni bir indirim daha geliyor.

Akaryakıt Fiyatları Gündeme Tekrardan Oturdu! Akaryakıt Fiyatları Değişiyor!

5 Ağustos 2022 Cuma 16:30

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Özellikle de petrol fiyatlarının düşmesi yeni bir indirimin habercisi mi olacak? Güncel gelişmeleri sizlere iletiyoruz. Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili yaşanan bazı gelişmeler ortaya çıktı bile. Batı Teksas türü Ham Petrol'deki son duruma da değineceğiz.

Petrol Fiyatlarında Rekor Düşüş

Batı Teksas türü ham petrol fiyatının 90 dolara gerilemesinin hemen ardından brent varil petrolda da düşüş vardı. O da 96 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Dolayısıyla bu kadar hızlı düşen petrol fiyatları, beraberinde indirimi de getirecek. Peki ya akaryakıt ne kadar ucuzlayacak?

Benzin ve Motorine İndirim!

Yapılan son açıklamaya göre benzin ve motorine indirim bekleniyor. Benzin için 1,05 TL ve motorin için 75 kuruşluk indirim gözler önüne serildi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Öyle ki artık benzin ve motorini daha ucuza satın alabileceğiz. Çeşitli şehirlerde ise benzer fiyatlandırmalar olacaktır.