Akaryakıt Fiyatları Düştü! Motorin ve Benzin Litre Fiyatı Değişti!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan indirim gelişmesi araç sahiplerini sevindirdi. Peki benzin ile motorine ne kadar indirim geldi? Üstelik LPG fiyatına da zam geldiği açıklandı. Yaşanan bu gelişme ile birlikte güncel akaryakıt fiyatları gözler önüne serildi. İşte büyükşehirler de dahil olmak üzere akaryakıttaki fiyat listesi...

Akaryakıt Fiyatları Düştü! Motorin ve Benzin Litre Fiyatı Değişti!

1 Mart 2022 Salı 14:46

Benzin ve motorine gelen indirimden sonra fiyatta yaşanan değişiklik gözler önüne serildi. EPGİS'ten gelen açıklama doğrultusunda yeni fiyatlar ortaya çıktı. LPG'nin zamlanması ise dikkat çekti. Peki akaryakıtta benzin ve motorin ne kadar ucuzladı?

Benzin ve Motorine İndirim Sürprizi!

Benzin ve motorin fiyatları son dönemde ciddi oranda zamlandı. Dolayısıyla fiyatlarda düşüş yaşanması sevindirdi. Gelen son bilgilere göre benzine 72 kuruş indirim gelirken motorine ise 96 kuruş indirim yapıldı.

LPG Zamlandı!

LPG fiyatı ise, şaşırtıcı şekilde zamlandı. 33 kuruş arttığı görülen LPG için de EPGİS'ten açıklama geldi. Dolayısıyla hem indirim hem de zam yapılmış oldu. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken akaryakıt, bu sefer indirimle gündeme gelerek araç sahiplerini mutlu etti. Son zamanlarda ulaşıma gelen zammın önemli bir kısmı da akaryakıt fiyatlarının artması ile bağlantılı gerçekleşiyordu. Bundan sonraki süreçte akaryakıta daha fazla indirim gelir mi bilinmiyor. Ancak benzin ve motorinin ucuzlaması büyükşehirlerde hissedilmeye başlandı.