Akaryakıt Fiyatları 5 TL Birden Düşüyor! Benzin ve Motorin Litre Fiyatlarına 5 TL'lik İndirim Geliyor..

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeden sonra alınan önlemler dikkat çekmekte. Öyle ki artık ucuza benzin ve motorin satın alabileceğiz. Peki bu nasıl mümkün olacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında 5 TL'lik indirim gündeme geldi. Bakanlıktan şok eden hamle gündemdeki yerini aldı.

Akaryakıt Fiyatları 5 TL Birden Düşüyor!  Benzin ve Motorin Litre Fiyatlarına 5 TL'lik İndirim Geliyor..

13 Haziran 2022 Pazartesi 11:35

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın adımı ile akaryakıt fiyatlarında düşüş yaşanması bekleniyor. Ortalama 5 TL'lik düşüş nasıl gerçekleşecek? GES'in ne olduğu merak edildi. Gelire Endeksli Senet ile akaryakıtta indirimin kapısı aralanacak. Son dakika gelişmeleriyle birlikte güncel fiyatlar ve indirimli hallerini sizlerle paylaşacağız. Talep toplama tarihleriyle ilgili bilgi de verildi.

15 Haziranda Talep Toplanacak!

Talep toplama işlemlerinin 15 Haziran 2022 tarihinde başlayacağı belirtildi. GES ile ilgili bir diğer detay ise kupon getirisi oldu. 3 ayda bir defa olmak üzere yatırımcısına kupon getirisi sağlayacağı belirtildi. Bu gelişmelerle birlikte merak edilen başka detaylara da değinilecek.

Akaryakıt Fiyatları Düşecek mi?

Akaryakıta son dönemde gelen zamlar dikkat çekiyordu. Motorin fiyatı o kadar düşecek ki herkes şaşıracak. Beklentilerin bu yönde olduğu belirtiliyor. 30 TL'yi geçmeye hazırlanan motorin ise çok daha uygun fiyata satılacak.