Akaryakıt Fiyatına Zam Geldi! Motorin ve Benzin Litre Fiyatı Gece Yine Değişti..

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zam çok şaşırtıyor. Benzin ve motorin bu konuda öncü zamlanan akaryakıtlardan biri. Dolayısıyla son gelen motorin zammıyla birlikte birkaç günlük indirim hiçe sayıldı. İşte akaryakıtta son dakika gelişmesi ve çok daha fazlası haberimizde...

Akaryakıt Fiyatına Zam Geldi! Motorin ve Benzin Litre Fiyatı Gece Yine Değişti..

17 Nisan 2022 Pazar 18:34

Akaryakıta gelen zamla birlikte herkes şok oldu. Daha geçtiğimiz günlerde motorin fiyatının 80 kuruş indirimli olacağını belirtmiştik. Şimdi ise öyle bir zam yapılacak ki indirimin esamesi dahi okumayacak. Brent varil petrol fiyatındaki artıştan ötürü mü bunlar oldu merak ediliyor.


Motorine Zam!
Motorin fiyatına gelen 1,79 TL'lik zam şok etkisi yarattı. Araç sahipleri, tepkilerini korna ve sözlü konuşma ile gösterdi. Dolayısıyla oldukça gergin bir ortam yaşandı. Daha yeni 1,79 TL'lik zam yapıldığı için pek çok kişi sıraya girdi. Ancak araçlar arasında sıkıntı tartışması bitmek bilmedi. Akaryakıt istasyonları doldu taştı.


Cumartesi'den İtibaren Geçerli!
Öte yandan zamların 16 Nisan yani dünden beridir geçerli olduğu vurgulanıyor. Mesafe başına verilecek ücret gün geçtikçe artıyor. Hal böyle olunca akaryakıt fiyatlarının şehirlerdeki durumu da merak edildi. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin merak edilenler yakında yanıt bulacak. Brent varil petrol fiyatı daha fazla artar ise zam kaçınılmaz hale gelecek.