Aile Destek Ödemesi Başvurusu Başladı! Devletten Yoksul Ailelere Maddi Yardım..

Aile Destek Programı'na başvuru yapmak isteyenlerin merak ettiği detayları paylaşıyoruz. Başvuru şartlarıyla birlikte aylık ne kadar ödeme yapılacağı soruldu. İşte sizler için hazırladığımız listede şartlardan başvurunun nasıl yapılacağına kadar detaylar haberimizde...

Aile Destek Ödemesi Başvurusu Başladı! Devletten Yoksul Ailelere Maddi Yardım..

6 Temmuz 2022 Çarşamba 13:52

Aile Destek Programı ile binlerce aileye ödeme yapılacağı belirtiliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği başvurular ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. 12 ay boyunca aylık belirli bir ödemenin sağlanacağı ortaya çıktı. Başvuru şartları ve yöntemine dair bilinmeyenleri açıklıyoruz. Eğer sizler de destek programına başvuru yapacaksanız neye dikkat etmelisiniz? İşte son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde yerini aldı.

Kimler Başvuru Yapamaz?

  • Türk vatandaşı olmaması,
  • Mavi Kart sahibi olması,
  • Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
  • 18 yaşından küçük olması,
  • Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması, durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

 

Nasıl Başvuru Yapılıyor?

Aİle Destek Programı'na başvuru yapmak isteyenler e-Devlet üzerinden kısa süre içerisinde değerlendirilmek üzere başvurusunu gönderebilir. Bunun yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.