Açıklama Geldi! Kurban Bayramı Öncesi Herkese 1100 TL Ödeme Yapılacak..

Kurban Bayramı yaklaştı ve devletin vermiş olduğu 1100 TL sosyal ödeme ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı. Milyonların yakından takip ettiği nakdi destekle ilgili neler biliyoruz? İşte ödeme bekleyenler için yapılan çeşitli güncellemeler ve başvuruların nasıl yapılacağı haberimizde yerini aldı.

Açıklama Geldi! Kurban Bayramı Öncesi Herkese 1100 TL Ödeme Yapılacak..

20 Haziran 2022 Pazartesi 11:32

Kurban Bayramı'na oldukça az bir zaman kaldı ve pek çok kişi nasıl devlet desteği alacağını araştırıyor. Eğer sizler de devlet yardımı almak istiyorsanız ne yapacağınızı sizlere anlatacağız. Kurban Bayramı'nda 1100 TL'lik destek için aranan şartlar merak konusu haline geldi.

Kimlere Ödeme Yapılacak?

Genel olarak maddi durumu çeşitli kriterleri karşılayan vatandaşlara 1100 TL'lik ödemenin öncelikli olduğunu vurgulayalım. Başvurular arasından seçim yapılacak ve buna göre vatandaşların ödeme alması sağlanacak. Üstelik TC numaralarına göre ise ödemelerin alınacağı tarihler de değişkenlik gösterecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurularda TC. Kimlik numaranızın son hanesine göre hareket etmeniz gerekecek. TC. Kimlik numaranızın son hanesi 0 ise Pazartesi, 2 ise Salı günü, 4 ise Çarşamba, 6 olanlar Perşembe ve son olarak 8 olanlar ise Cuma günü başvuru yapabilecek. Ödemeye dair güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.