ABD Yatırım Bankası BTC'nin 10 BİN Dolar'ın Altına Düşecek Uyarı Yaptı!

Bitcoin'in 10 bin dolara düşebileceği uyarısı bizzat Stifel yöneticisinden geldi. Barry Bannister'ın hazırladığı raporda BTC ile ilgili önemli ifadeler yer alıyordu. Peki BTC gerçekten de düşecek mi? Altının değer kazanabileceği ve enflasyonun en çok BTC'yi düşürebileceğine yönelik iddialar ortaya atılıyor.

ABD Yatırım Bankası BTC'nin 10 BİN Dolar'ın Altına Düşecek Uyarı Yaptı!

19 Şubat 2022 Cumartesi 20:32

ABD'li yatırım bankası Stifel'in hazırladığı raporda dikkat çeken ifadeler yer aldı. ABD'deki enflasyon artışının BTC için sonuçlarına değinildi. Bitcoin'in 40 bin dolardan 10 bin dolara kadar düşebileceği ifade ediliyor. Bunun nasıl ve neden gerçekleşeceği ise detaylarıyla birlikte paylaşıldı. Yönetici Barry Bannister'in hazırlamış olduğu raporda dikkat çeken ifadelere yer verildi. FED kararlarının BTC fiyatında etkili olacağına yönelik ifadelere dikkat kesildi.

FED BTC'yi Etkileyebilir

FED'in para faizini artırmaya yönelik politikasıyla beraber, eğer enflasyon ABD'de artışa neden olursa BTC'ye olan ilginin azalacağı ve düşüşlere neden olacağı belirtildi. Bitcoin'in şu an için hızlı yükselişine ithafen sert bir düşüşle gündeme gelebileceği ifade ediliyor. BTC, bu noktada önemli bir değer kaybı yaşayabilir.

BTC 10 Bin Dolara Düşebilir

Altının değer kazanması ile birlikte BTC'nin güvenilirliğini iyice kaybedebileceği belirtildi. 2023 yılına kadar ise 10 bin dolara düşeceği tahmininde bulunuluyor. Dolayısıyla BTC'deki gelişmeler çeşitli raporlar ve analizler aracılığıyla olumsuz bir yöne gidecekmiş izlenimi vermekte. BTC'deki nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

NOT: YATIRIM YAVSİYESİ VEYA YATIRIMLARINIZI BOZMA AMAÇLI YAZILMAMIŞTIR. İDDİALARI DETAYLI ARAŞTIRIP. ONA GÖRE KARAR VERİNİZ...