74,95 TL'ye 5 Litre Ayçiçek Yağı Satılıyor! Ayçiçek Yağı Fiyatı Düştü Elini Çabuk Tutan Alıyor..

Ayçiçek yağındaki indirim dikkat çekti. 5 litrelik ayçiçek yağını fiyatını görenler gözlerine inanmak istemedi. Çünkü 74,95 TL'ye satılıyor. Üstelik nereden alınabileceğini de öğrendik. İnternet üzerinden verilen sipariş ile 110 TL'lik sıvıyağın çok daha uygun fiyata satıldığı görülüyor. Ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır?

74,95 TL'ye 5 Litre Ayçiçek Yağı Satılıyor! Ayçiçek Yağı Fiyatı Düştü Elini Çabuk Tutan Alıyor..

5 Ocak 2022 Çarşamba 11:29

Ayçiçek yağına ilişkin gelen indirim herkesi şaşırtmıştı. Ortalama %10'luk indirimden sonra yeni bir fiyat düşüşü daha bekleniyordu. Ancak fiyatların ortalama 100 ila 110 TL arasında kaldığı görüldü. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı ortalama bu seviyelerdeydi. Şimdi ise gelinen noktada öyle gelişmeler yaşandı ki vatandaşlar kapış kapış ayçiçek yağı almaya başladı. Fiyatlarda ciddi bir indirim meydana geldi. O markadan alanlar büyük indirimle karşılaştı.

Torku Ayçiçek Yağında İndirim!

Torku Altın Ekin Ayçiçek Yağı satın alanlar 5 litresi için yalnızca 74,95 TL ödedi. Bu durum vatandaşı sevindirdi. Çünkü uygun fiyatı ile piyasanın çok daha altında bir ödeme yapılarak alabiliyorsunuz. Ancak bazı vatandaşlar nasıl satın alacaklarını bilemedi. Bu nedenle internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Son zamanlara damgasını vuran ayçiçek yağı fiyat artışına rağmen yüksek oranda indirim meydana geldi.

Ucuz Ayçiçek Yağı Nasıl Alınır?

Cimri market verilerine göre ucuz ayçiçek yağı satın almak için Torku Altın Ekin'i tercih etmelisiniz. Mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerle beraber ayçiçek yağını evinize getirebilirsiniz. Böylelikle piyasada ortalama 105 TL seviyelerinde olan 5 litrelik ayçiçek yağını 74,95 TL'ye almış olacaksınız.