5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı 128 TL'ye Düştü! İndirimi Duyanlar Sıvı Yağ Kuruğuna Girdiler..

Ayçiçek yağı güncel fiyat listesi gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği sıvıyağ fiyatlarında TMO'nun 5 litrelik ayçiçek yağı 128 TL'ye satılıyor. Peki diğer marketlerdeki son durum nedir? Bayramda ayçiçek yağı satın alacaklar bu fırsatı kaçırmamalı.

5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı 128 TL'ye Düştü! İndirimi Duyanlar Sıvı Yağ Kuruğuna Girdiler..

3 Mayıs 2022 Salı 12:27

Ayçiçek yağı fiyatları bayramda da dikkatleri üzerine çekti. Özellikle de bazı marketlerde indirimli halde satışa sunulması sevindiriyor. Vatandaş, uygun fiyata satılan ayçiçek yağını hemen değerlendirdi ve satı naldı. Peki ya hangi marketlerde çok daha ucuza satış yapılmakta? Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlasına değineceğiz. Güncel gelişmeler haberimizde yer almakta.

TMO Ayçiçek Yağı Fiyatı Düştü!

TMO'ya ait 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatında yaşanan gelişme dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlarda neler oluyor? 5 litrelik ayçiçek yağı 128 TL'den satışa sunuluyor. Bir süredir de fiyatlarda oynama olmadı. Dolayısıyla diğer marketlere kıyasla çok daha uyguna satıldığını söylemeliyiz.

Diğer Marketlerde Son Durum Nedir?

Ayçiçek yağı satışı konusunda Tarım Kredi Marketleri'nin (TMO) yanı sıra BİM, ŞOK ve A101 gibi marketlerdeki son durum merak ediliyor. 160 ila 180 TL arasında değişen bir fiyat skalasının olduğu söylenebilir. 5 litrelik ayçiçek yağı satın alımlarında 150 TL'den de satışa sunulan bazı markaların olduğunu belirtelim.