5 Litre Ayçiçek Yağı 49 TL'ye Düştü! Vatandaş Resmen Akın Etti!

Ayçiçek yağı satın alacaksanız bunlara dikkat etmelisiniz. 5 litrelik ayçiçek yağının 49 TL'ye satıldığı görüldü. Peki ayçiçek yağı hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken satışlarda dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü ayçiçek yağı sandığınız şey sarartılmış su olabilir.

5 Litre Ayçiçek Yağı 49 TL'ye Düştü! Vatandaş Resmen Akın Etti!

16 Nisan 2022 Cumartesi 19:41

5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı ortalama 150 - 170 TL bandında satılmakta.  Dolayısıyla güncel fiyatların çok altındaki satışlar büyük ilgi görüyor. Özellikle de internet üzerinden alacaksanız çeşitli ürünlerin yok pahasına satıldığını görmüşsünüzdür. Ancak bu ürünleri aldığınızda şok eden detaylarla karşılaşabilirsiniz. 5 litrelik ayçiçek yağını 49 TL'den satan dolandırıcılar hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Sahte Ayçiçek Yağı Gönderiyorlar!

Vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı satın almak isterken sahte ayçiçek yağı ile karşılaşıyor. Hal böyle olunca hem sağlıkları riske giriyor hem de maddi açıdan kayba uğruyorlar. Bu konuda pek çok kişinin uyarıldığını söylemeliyiz. Market ve internet satıcılarına dikkat edilmeli. Fiyatlardaki absürt düşüşler ve tanımadığınız markalardan alımlar yapmak gibi önemli detaylar sizi dolandırılmaktan kurtarabilir.

5 Litresi 49 TL'ye Ayçiçek Yağı!

5 litrelik fiyatı 49 TL olan ayçiçek yağından sonra herkes şaşırmıştı. Güncel gelişmelerle birlikte bu tarz ürünlerin sahte olduğu tespit edildi. Elbette bazı indirimler gerçek oluyor ancak 150 TL'lik ürüne bu kadar fazla indirim uygulamak pek de mantıklı gelmiyor. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.