3600 Ek Gösterge İçin Son Günler! Teklif Meclis'ten Geçecek mi?

3600 ek göstergedeki son dakika gelişmesi dikkat çekti. Son toplantı ile birlikte artık top Meclis'e atılacak. Peki Meclis'ten geçecek olan 3600 ek göstergede neler var? Milyonları ilgilendiren bu gelişme büyük ses getirdi. İşte milyonlarca memurun ve emeklinin merak ettiği ek gösterge hakkında çeşitli gelişmeler...

3600 Ek Gösterge İçin Son Günler! Teklif Meclis'ten  Geçecek mi?

3 Mayıs 2022 Salı 18:39

Memurların ve emeklilerinin heyecanla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişmeler meydana geliyor. Milyonlar bu haberi güncel olarak takip etmekte. Çünkü emekli maaşından memur maaşına kadar pek çok alanda zam yapılacak. Birkaç meslek grubunu yakından ilgilendiren bu değişimle birlikte son adımlar atıldı. Şu an için çeşitli toplantılar yapılıyor ve  yakın zamanda tamamlanmak üzere.

3600 Ek Gösterge Gelecek mi?

3600 ek göstergenin Meclis'ten geçmesi için son toplantının 10 Mayıs'ta yapılacağı söyleniyor. Ondan sonraki süreçte ise taslaklar düzenlenecek ve Meclis için hazırlıklar başlayacak. Milyonlarca vatandaş beklediği karara kavuşacak mı göreceğiz.

Maaşlarda Zam Yapılacak!

Memurlar, emeklileri ve ikramiyelerdeki ödemelere zam gelmesi hedefleniyor. 3600 ek gösterge bu yüzden büyük öneme sahip. Pek çok kişiyi yakından ilgilendirmesi nedeniyle de bekleyiş sürüyor. Bakalım milyonlarca kişi büyük müjdeye sahip olabilecek mi? Bir süredir beklemeleri nedeniyle ek gösterge müjdesinin askıya alınma ihtimali üzerine düşünülüyor.