3600 Ek Gösterge İçin Beklenen Tarih Verildi! Memur ve Emeklilerin Yüzü Güldü!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Bakan'ın söylediğine göre 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Öyle ifadeler kullandı ki milyonları ilgilendiriyor. Memur ve memur emeklileri bu haberi okuduğunda çok şaşıracak. İşte 3600 ek göstergede son tarih...

3600 Ek Gösterge İçin Beklenen Tarih Verildi! Memur ve Emeklilerin Yüzü Güldü!

10 Mayıs 2022 Salı 19:11

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada 3600 ek göstergeye değindi. Bir süredir memur ve memur emeklilerinin yakından takip ettiği 3600 ek göstergede sona gelindi mi? Çeşitli toplantıların devam ettiği ve 10 Mayıs'taki son toplantıdan sonra bir karara varılması bekleniyordu. Dolayısıyla bu konuda Bakan'a oldukça fazla soru soruldu. Vedat Bilgin'in yaptığı açıklama doğrultusunda yeni bilgiler öğrenildi.

3600 Ek Gösterge Ne Zaman?

3600 ek göstergede mutlu sonun ne zaman geleceği merak konusu haline geldi. Dolayısıyla yapılan açıklamada “Mayıs içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye'nin işçileri, Türkiye'nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerine yer verildi.

Haziran Başını Bekleyeceğiz

Haziran ayının ilk gününde 3600 ek gösterge ile ilgili herhangi bir soru işaretinin kalmaması ve nihai kararın açıklanması bekleniyor. Dolayısıyla hangi sonuca varılacağı heyecanla araştırılıyor. Milyonların ödemelerde artış beklediğini biliyoruz.