2022 Kurban Fiyatları Ankara, Kayseri, Malatya Tüm Mal Pazarı Fiyatları Haberimizde..

2022 yılı kurban fiyatları şaşırtacak. Ankara'dan Kayseri'ye ve Malatya'ya kadar pek çok kurban pazarına dair güncel fiyatları elde ettik. İşte Kurban Bayramı'nda tosunun ineğin güncel fiyatı haberimizde yerini aldı. Zamlı fiyatlar adeta şok etkisi yaratacak. Çünkü geçen yıla göre büyük fark var.

2022 Kurban Fiyatları Ankara, Kayseri, Malatya Tüm Mal Pazarı Fiyatları Haberimizde..

4 Haziran 2022 Cumartesi 14:21

2022 yılı Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban fiyatları ve çok daha fazlası merak edildi. Özellikle de son zamanlarda bayrama dair çeşitli sorular soruluyor. Tosundan ineğe ve tokludan iğdişe kadar pek çok kurban kesim fiyatlarını sizlerle paylaşacağız. Öyle ki geçen yıla göre yüksek oranda zam geldiği tespit edildi. Peki ya kurban fiyatlarında son durum nedir?

Kurbana Zam Geldi!

Kurban fiyatlarına gelen zam herkesi şaşırtıyor. Son zamanlarda iyice yükselen kurbana dair güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı. Tosunun 65 bin TL'ye dayanması şaşırtıyor. Son zamanlarda bu kadar hızlı yükselmesi ise dikkat çekti. İğdiş 66 bin TL, inek 52 bin TL olarak biliniyor.

Fiyatlar Artacak mı?

Öte yandan bayrama kadar ki süreçte kurban fiyatları daha fazla artar mı merak ediliyor. Çünkü yükseliş fazlasıyla şaşırtmakta. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Özellikle de 2022 yılı Kurban fiyatlarıyla ilgili bilinmeyenleri paylaşmaya devam edeceğiz.