18 bin TL Ödeme İçin Başvurular Açıldı! Aylık 1500 TL'den Fazla Karşılıksız Ödeme!

Binlerce kişiyi sevindiren gelişme gözler önüne serildi. 18 bin TL'yi aşkın ödeme yapılacak. Aylık 1500 TL'den fazla paranın hesabınıza yatması için hangi şartları karşılamalısınız? Karşılıksız yapılacak ödemeye dair başvuru yöntemini de açıklıyoruz. Devletin sosyal nakdi yardımları dikkat çekti.

18 bin TL Ödeme İçin Başvurular Açıldı! Aylık 1500 TL'den Fazla Karşılıksız Ödeme!

30 Temmuz 2022 Cumartesi 14:35

Devlet, son zamanlarda sosyal desteklerini iyice artırmış durumda. Öte yandan 2022 yılı zamlarıyla birlikte daha fazla sosyal yardım yapacağı ortaya çıktı. Peki ya 65 yaş aylıklarıyla ilgili son durum nedir? Kimler aylık olarak 1536 TL ödeme alacak? Öte yandan bu ödemeler yıllık 18 bin TL'yi de geçiyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ödemelere dair bilinmeyenler açıklandı. Başvuru şartları ve nasıl bu ödemeyi alacağınıza değiniyoruz.

65 Yaş Aylık Şartları

65 yaş aylık ödemesi almak için öncelikli olarak yaş şartını karşılamanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra sosyal güvencenizin olmaması ve aylık geliriniz net asgari ücretin 1/3'ünden az olmalı. Tüm bu şartları karşılayanlar başvuru yapabilmektedir. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ödemelere Zam Geldi!

Öte yandan 65 yaş aylıklarının 2022 yılıyla birlikte zamlandığı ortaya çıktı. Pek çok kaleme zam gelirken sosyal desteklerin es geçilmemesi olumlu karşılandı. Yakın zamanda farklı sosyal yardım türlerine de zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor.