Yasak Elma 120.Bölüm İfşa Oldu! Fragmandan Önce Tüm Detaylar Basına Sızdırıldı!

FOX TV ekranlarında pazartesi akşamı izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi 5. Sezonu ile yoluna devam ediyor. Yayınlandığı günden bu ya da çok iyi reytingler alan Yasak Elma dizisi 5 sezonunda da istenilen başarıyı yakaladı. Dizinin yeni bölümünde ise neler olacağı şimdiden merak söz konusu. İşte haberin tüm detayları...

Yasak Elma 120.Bölüm İfşa Oldu! Fragmandan Önce Tüm Detaylar Basına Sızdırıldı!

14 Kasım 2021 Pazar 11:25

15 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinin 120. bölümünde neler olacağı şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde Yıldız ve Çağatay arasında yaşanacak boşanma meselesi ön plana çıktı. Yıldız ile evli olan Çağatay’ın Kumru ile yasak aşk yaşaması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından bu ihaneti Yıldız'ın herkesin içinde ortaya dökmesi ise işleri fazlasıyla tersine döndürdü.

Yıldız ve Çağatay arasında çatışma devam ediyor!

İhanetin ardından Yıldız boşanmak için elinden gelen her şey yapma kararı aldı. Yıldız’ın boşanma kararına Çağatay ret cevabı ile karşılık verdi. Yıldız’ı ikna etmek için birçok çaba sergileyen Çağatay’ın tavrı Kumr’yu çileden çıkardı. Çağatay’ın boşanmak istememesi boşanma evresini biraz daha ileriye öteledi. Bunun ardından dava esnasında büyük bir tanık ise herkesi fazlası ile şaşırttı.

Sürpriz tanık tüm gidişatı değiştirdi

Yasak Elma dizisinin 120. bölümünde gelen sürpriz tanık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi reytinglerde de çok iyi sonuçlar elde ederek tahtını kaptırmadı. Alınan bilgiler neticesinde geçen hafta Alparslan dizisinin ekranlara gelmesi ile birlikte Yasak Elma dizisi tüm kategorilerde ikinci sıraya yerleşti.

Yıldız ve Çağatay boşanıyor mu?

Yasak Elma dizisinde Ender’in Doğan ile ayrılığının ardından Arzu’yu gönderme çabasının olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı merak söz konusu oldu. Çağatay ise Yıldız'ın gönlünü alıp kendini affettirmeye çalışıyor. Yıldız ise boşanmada karar kılarken yeni hayatın kapılarını aralamaya çalışıyor. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde boşanma davasının seyrini sürpriz bir tanıt değiştirecek. Yasak Elma dizisi 15 Kasım Pazartesi günü 120. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.