Yargı Dizisindeki 10 Kasım Sahnesi Büyük Ses Getirecek!

Kanal D dizisi Yargı'da yaşananlar izleyicileri şok ediyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara değinildi. Buna göre bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte 10 Kasım sahnesi herkesi duygulandırdı. İşte son bölümde yaşananlar...

Yargı Dizisindeki 10 Kasım Sahnesi Büyük Ses Getirecek!

9 Kasım 2022 Çarşamba 16:02

Yargı dizisindeki güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki merak edilen detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Dizinin 10 Kasım'ı da içeren bölümünde öyle bir sahne yayınlandı ki izleyiciler şok oldu.

Atatürk'ü Unutmadılar!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde 1 dakikalık saygı duruşunda duruldu. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler mest oldu. Çünkü Yargı dizisi, 10 Kasım'ı unutmamıştı. Söz konusu sahne sosyal medyada övgü ile adından söz ettirdi.

Yargı Son Bölümünde Neler Oldu?

Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?

Eski görkemli günlerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan ve daha da güçlenen Yekta davaya müdahil olarak ekibin canını yeterince sıkmıştır. Ancak Yekta usul usul hedefine ulaşmanın hayalini kurarken, aslında hayatın hepsine hazırladığı başka planlar vardır; Yekta’nın planı keskin bir virajla yön değiştirecektir.