Yalı Çapkını Dizisindeki Kıyafet Moda Olunca Satış Rekoru Kırdı! Herkes Alım Yapmak İçin Sıraya Girdi!

Yalı Çapkını Dizisindeki Kıyafet Moda Olunca Satış Rekoru Kırdı! Herkes Alım Yapmak İçin Sıraya Girdi!

Yalı Çapkını Dizisindeki Kıyafet Moda Olunca Satış Rekoru Kırdı! Herkes Alım Yapmak İçin Sıraya Girdi!

9 Ocak 2023 Pazartesi 09:31

Başrollerini usta oyuncu Çetin Tekindor ile Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşırken, Yalıçapkını dizisi reytingleriyle sezona damgasını vururken, Seyran ve Ferit karakterleri sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Saraçoğlu ve Demir'in başarılı performanslarıyla hayat bulan çifti sosyal medyanın da gündeminde! İki oyuncunun birlikte sahneleri de oldukça ses getirirken, Star TV'nin cuma akşamı ekranlara gelen dizisi, sezonun en ilgi çeken yapımı olmaya devam ediyor!

Afra Saraçoğlu, Seyran karakteriyle çok sevildi. Gaziantepli bir ailenin iki kızından biri olan Seyran, babasının büyük baskısıyla hiç tanışmadığı Ferit ile evlendirildi. Dizi, aynı ülkeden iki gencin ailelerinin isteği üzerine birbirlerini tanımadan ve sevmeden evlenmelerinin ardından yaşanan olayları anlatıyor.

Gerçek Hayata Dayanan Dizi!

OGM Pictures imzalı dizi gerçek bir hikayeye dayanırken, dizideki olaylar kadar yalıçapkını da takip eden birçok kişi oyuncuların ne giydiğini de takip ediyor! Zengin bir hayat yaşayan villada kıyafetler özenle seçilmiştir.Bu arada dizinin ünlü ismi Afra Saraçoğlu, Gaziantep'te varlıklı bir aileye gelen genç bir kadın olarak çok dikkatli ve modaya uygun giyinmeye başladı. Afra Saraçoğlu'nun vücuduna yakışan bazı kıyafetleri dikkat çekiyor!

Seyran Nerelerden Giyiniyor

Son zamanlarda sosyal medyada Korhanlar Gelini Seyran'ın tüm kıyafetlerini araştıran, nereden satın alındığını merak eden izleyicilerden yoğun ilgi var! Instagram üzerinden yapılan paylaşımlarda kırmızı ve siyah renklerin yanı sıra yapraklı deseniyle de ön plana çıkan kazağa yoğun ilgi olduğu görülebiliyor.Mağazanın siteye yerleştirilmeden önce yedinci kez stoklandığı belirtiliyor. Saatler içinde tükendiği söylenen süveteri almak istiyorsanız hayret dolu bir ifadeyle büyük ilgi gösterin!