Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisine Yeni Yıldız Oyuncu Katıldı! Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey Kimdir?

TRT 1' de yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizine Çaka Bey'i merak ediliyordu. Peki Çaka bey geldi mi? Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey Kimdir? Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey reytingleri etkileyecek mi?

Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisine Yeni Yıldız Oyuncu Katıldı! Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey Kimdir?

11 Mart 2021 Perşembe 16:16

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana en çok konuşulan diziler arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu, her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Her bölümü merakla izlenen dizi, heyecanlı sahnelerle ekrana gelmeye devam ediyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu Son Durumu!

Bir dönem dizisi olmasına rağmen oldukça büyük bir ilgi gören Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, Büyük Selçuklu döneminden ilham alınan dizide Sultan Melik Şah karakterini Buğra Gülsoy  canlandırıyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey Kimdir?

Dizide herkesin merakla beklediği Çaka Bey karakterinin çok yakında ortaya çıkacağı da oyuncunun belli olması ile anlaşıldı. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Çaka Bey'i canlandıracak ismi açıkladı. Verilen bilgilere göre bu isim Okan Şenozan.Dizide Okan Şenozan, Çaka Bey karakteri ile konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.

Okan Şenozan, Bizim Evin Halleri ile tanınmış bir oyuncudur. Sonrasında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sahra dizisinde de görev alan Şenozan, daha sonra Beni Affet dizisinde oynadı.

Uyanış: Büyük Selçuklu Çaka Bey (Okan Şenozan) Kimdir?

1968 yılında Adana'da dünyaya gelen ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Okan Şenozan, sonrasında Devlet Tiyatrolarında görev aldı ve oyunculuk yaptı.

Birçok oyunda görev alan Şenozan, son olarak TRT 1'de ekrana gelen Halka dizisinde Külçe karakteri ile boy göstermişti.