Ünlü Yönetmen Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Neden Ayrıldı?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılan yönetmen Onur Tan, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimle ilgili neler yaşandı? Diziden ayrılmasının nedeni belli oldu mu? Farklı bir dizi veya filmde yönetmenlik mi yapacak?

Ünlü Yönetmen Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Neden Ayrıldı?

20 Kasım 2022 Pazar 19:53

Dizinin başlangıcından bu yana Onur Tan'ın yönetmenlik yaptığını biliyoruz. Ancak bir anda diziden ayrılarak dikkatleri üzerine çekti. Onur Tan'ın ekranlara veda etmesi sonrasında yeni bir proje hazırlığı olup olmadığı soruldu.

Hangi Film İçin Ayrıldı?

Onur Tan'ın hünerlerini farklı bir dizi veya film projesinde sergileyip sergilemeyeceği merak ediliyor. Bu noktada ünlü yönetmenden de bir açıklama beklenmekte. Yakın zaman sonra çeşitli detaylar paylaşılacaktır. ATV dizisinin son bölümünde neler yaşandığı da soruluyor. Onur Tan gittikten sonra senaryoda veya işleyişte bir değişiklik oldu mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Neler Oldu?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler yaşandı merak edildi. Güncel olarak bizleri nelerin beklediğini aktarıyoruz:

"Cezayir'den intikam almak isteyen Sabit, Suna'nın ölüm fermanını imzalamıştır ancak kurşunlara Kurban'ın oğlu Şamil hedef olur. Şamil ölüm kalım savaşı verirken Cezayir'in kızı Suna ise duygusal bir sarsıntı geçirir. Bu durum Leyla ve Cezayir'i bir adım daha yaklaştırır. Kurban ve mahdumları ailenin en küçüğü Şamil'in vurulmasıyla bilenirler. Ele avuca sığmayan Azamet'i sakin tutmak mümkün olamayacaktır."