Üç Kız Kardeş'teki Tehdit Sahnesi Hikayeyi Baştan Aşağı Değiştirdi! Somer'den Mine'ye Şok Sözler

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'te ipler kopmak üzere. Mine ve Türkan arasındaki savaşta Somer'den büyük hamle geldi. Somer, Mine'yi öyle bir tehdit etti ki duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir. Bu noktada bizleri neler beklemekte sizlere iletiyor olacağız.

Üç Kız Kardeş'teki Tehdit Sahnesi Hikayeyi Baştan Aşağı Değiştirdi! Somer'den Mine'ye Şok Sözler

29 Ekim 2022 Cumartesi 19:53

Üç Kız Kardeş dizisine dair bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Özellikle de Kanal D'deki dizide neler yaşanıyor tek tek açıklanmakta. Kanal D dizisine dair çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran Üç Kız Kardeş, yine farkını ortaya koyacak gibi duruyor.

Somer'den Mine'ye Tehdit!

Somer, Mine'nin Türkan'a karşı yaptığı açıklamaların yanı sıra kendisine önemli bir tehdit cümlesi sarf etti. Onu ölüm ile tehdit etmesi, Üç Kız Kardeş dizisinin 24. bölümüne damgasını vuracağa benziyor. Öte yandan bizleri başka neler bekliyor yakında sizlerle paylaşacağız.

Son Bölümde Neler Oldu?

Üç Kız Kardeş dizisi son bölümünde yaşananlar ise aşağıda yer almakta:

"Yıllar önceki aşkı Sevilay’la karşılaşan Özer, suçluluk duygusuyla oğlu Mustafa ve eski sevgilisi Sevilay’ı barıştırmaya niyetlenir. Özer, Mustafa ve Sevilay’ı bir araya getirir. Sevilay, artık Ayvalık’ta kalmaya karar verir. Özer, belli edemese de bu karara sevinir.

Derya, İzmir’deki üniversite hayatına sürprizlerle başlar ve liseden arkadaşı Canan’la yeniden karşılaşır. Okul koridorlarında ilginç bir öğretim üyesiyle tesadüf eseri karşılaşır."