Üç Kız Kardeş'te İhanet Belgelendi! Türkan ve Somer Arasında Ne Yaşandı?

Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümüyle birlikte Türkan'ın ihanet ettiği gerçeği gün yüzüne çıktı. Dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Kanal D dizisinde büyük şoku Somer yaşıyor.

Üç Kız Kardeş'te İhanet Belgelendi! Türkan ve Somer Arasında Ne Yaşandı?

22 Aralık 2022 Perşembe 20:23

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'te son yaşananlar gözler önüne serildi. Dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İzleyiciler, ihanet skandalı karşısında ne diyeceğini bilemedi. Türkan'ın Somer'e ihanet ettiği belirtilmekte.

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

Türkan, Kiraz’ı Mine’ye teslim ettiğini Somer’e söyleyemez. Somer’in kızı adına endişe duyması Türkan’ı büyük bir vicdan azabına sürükler. Nesrin ve Nezahat, Türkan’ı bu durumda yalnız bırakmazlar. Nesrin Türkan’la barışır ve ona destek olur.

Rüçhan, Somer ve avukatlar Kiraz’ı Mine’ye polisin teslim etmediğini öğrenirler. Bunu yapanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırlarken Somer, annesinden şüphelenir. Rüçhan da Türkan’a karşı şüphe duymaya başlar. Bu Türkan’la Rüçhan arsında yeni bir gerilime neden olur. Türkan gerçeği itiraf edemez.

Mine, Kiraz’ın aniden hastalanması üzerine hastaneye giderken Mustafa’yla yolu kesişir. Somer kızının hasta olduğunu ve Mine’nin yine çocuğuna bakamadığını Mustafa sayesinde öğrenir. Hastaneye koşup Kiraz’ı kurtarmak ister ama yine Mine’yi elinden kaçırır. Somer artık Mine’ye iyice bilenir. Kızının yerini öğrenmek için harekete geçer.