Üç Kız Kardeş Dizisinde Önemli Ayrılık! Oyuncunun Veda Edeceği Söyleniyordu Doğru Çıktı!

Kanal D'de ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde ayrılık vakti geldi çattı. Haftalardır ayrılacağı söylenen oyuncu diziden gitmek üzere. Peki oyuncu kadrosunda hangi başrol oyuncusuna bay bay diyeceğiz? İşte dizinin yeni bölüm fragamnında yaşananlar...

Üç Kız Kardeş Dizisinde Önemli Ayrılık! Oyuncunun Veda Edeceği Söyleniyordu Doğru Çıktı!

4 Ocak 2023 Çarşamba 18:32

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'ten ayrılacak oyuncular belli oluyor. Diziye veda etmesi beklenen isim kim? İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Reha Özcan, Veda Yurtsever ve Sanem Ünsal'ın oynadığı dizideki son durum merak edildi. Bir oyuncu, ekranlara erkenden veda edecek. İşte dizide son dakika gelişmesi...

Üç Kız Kardeş'ten Kim Ayrılacak?

Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılması beklenen isim İclal Aydın oldu. Nesrin karakterine hayat veren sevilen isim, iddialara göre ayrılık için hazırlıklara başladı bile. Kendisinin diziden ayrılması şok etkisi yaratabilir. Bu doğrultuda bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Üç Kız Kardeş'te Olaylar Büyüdü

"Türkan kendini affettirmek için Somer’e giderken Mine de Somer’in Türkan’la ayrılığını fırsat bilerek, Somer’in kaldığı orman evinin yolunu tutar. Dönüş, Derya’yı korumak adına ve Fatih’in kızı için kendini feda etmesi, Fatih’e yeni bir umut ışığı olur. Rüçhan, Nesrinlerin evinde Sevilay ve Mustafa’yı görünce büyük bir şok yaşar.

Türkan Mine’nin, Somer’in karşısına çıkmasına bir anlam veremezken, Mine de Türkan’ı yeniden karşısında görmekten huzursuz olur. Somer’i kızından ayırmadan güvenini kazanmanın yollarını arar. Nesrin’in Sevilay ve Özer konusundaki şüpheleri giderek artar."