Tuzak ve İyilik Dizisinin Fişini Halk Çekti! İki Dizide Final Yapıyor!

Tuzak ve İyilik Dizisinin Fişini Halk Çekti! İki Dizide Final Yapıyor!

Tuzak ve İyilik Dizisinin Fişini Halk Çekti! İki Dizide Final Yapıyor!

6 Ocak 2023 Cuma 09:56

Ekranlara yaprak dökümü devam ediyor. Büyük umutlarla yayına giren Fox TV'de yayınlanan İyilik ve TV8'de yayınlanan Tuzak dizileri reytinglerde büyük kayıp yaşadı. Beyaz perdeye veda edecek olan İyilik ve Tuzak'ın final tarihleri de belli oldu.

Yeni sezon dizisinden son haberler devam ediyor: Hayat Bugün, Baba, Kader, Beni Duy, Bir Peri Masalı, Mükemmel Uyum, Bir Peri Masalı, İyilik ve Tuzak gibi dizilerin ekrana veda etmesinden sonra.

TUZAK 26. BÖLÜM İLE BİTİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrollerini Talat Bulut, Akın Akınözü, İlayda Çevik, Naz Göktan, Rıza Kocaoğlu ve Bensu Soral'ın paylaştığı Tuzak dizisinin final tarihi belli oldu.

tv8 ekranlarında her çarşamba seyirci karşısına çıkan 'Tuzak' dizisi daha sonra Perşembe gününe alındı. Aytaç Çiçek'in yönetmen koltuğunda oturduğu 26. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor.

İYİLİK DİZİSİ İÇİN SON TARİH BELİRLENDİ!

Yapımcılığını Medyapım'ın yaptığı, Fox TV'de yayınlanan, başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in paylaştığı İyilik ekrana veda ediyor.

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş'ı kadrosunda buluşturan İyilik dizisi, ikinci sezonuyla birlikte istediği reytingleri yakalayamadı.

Fox TV'de izleyiciyle buluşan Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği İyilik dizisinin 30. bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklandı. Ancak İyilik dizisinin final tarihi öne çekildi. Sürükleyici aldatmaca hikayesiyle dikkat çeken dizi, 27. bölümüyle (13 Ocak) ekrana veda ediyor.