Toprak ile Fidan Dizisi Tam İçler Acısı! Yapımcı ve Kanal Hüsrana Uğradı!

Toprak ile Fidan dizisinde neler yaşanmakta? Güncel gelişmeleri ve çok daha fazlasını aktaracağız. Bu noktada izleyicileri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide reytingler iyice düşmüş vaziyette.

Toprak ile Fidan Dizisi Tam İçler Acısı! Yapımcı ve Kanal Hüsrana Uğradı!

6 Kasım 2022 Pazar 12:27

Star TV'de yayın hayatına başlayan Toprak ile Fidan günlük dizisi, dikkatleri üzerine çekti. Sonrasında ise çeşitli detaylar paylaşıldı. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediğiyle ilgili bilinmeyenlere yer veriliyor. Son zamanlara damgasını vuran dizinin reytingleri çok düştü. Bu da yakın zaman sonra final yapıp yapmayacakları sorusunu sorduruyor.

Dizi Final Yapacak mı?

Henüz Star TV dizisi Toprak ile Fidan'ın final yapıp yapmayacağı netleşmiş değil. Dolayısıyla büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Öte yandan dizinin son bölümlerdeki konusu da aratılıyor.

Dizinin Son Bölüm Konusu

Ercan’dan kaçmayı başaran Fidan ve Burak’ı Toprak bulur ama Fidan’ın yaralandığını fark etmez. Toprak’la tartışan Fidan, arabadan yaralı olarak iner. Fidan’ın yaralandığını sonradan fark eden Burak Fidan’ı bulur ve ona bir doktor götürür. Bu sırada Aydan da Toprak’ın yardım ettiği gizemli kadının peşine düşer.

Burak, Fidan’ın adını sayıklayınca Toprak , Fidan’a Burak’ın bakıcısı olmayı teklif etmeye gider. Ercan’ın ise Fidan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Burak’ın hasta olduğunu öğrenen Fidan, evden kaçarak Burak’ı görmeye gider.