Teşkilat Dizisinde Şoke Eden Ayrılık! Teşkilat Yapımcısına İzleyiciden Tepki

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizide yaşayan ayrılık herkesi şaşkına çevirdi. Reytinglerde birinciliği Yargı dizisine kaptıran Teşkilat, senaryoda birtakım değişikliklere yöneldi. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Teşkilat Dizisinde Şoke Eden Ayrılık! Teşkilat Yapımcısına İzleyiciden Tepki

1 Kasım 2021 Pazartesi 11:39

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinde alınan bir karar izleyiciyi şaşırttı. Alınan bilgiler neticesinde Turgut Tunçalp, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılıp Teşkilat dizisine dahil oldu. Ünlü oyuncu Halit Başkan rolüyle izleyiciden de çok iyi yorumları aldı. Bunun dışında Mesut Akusta ise Mete Başkan rolüne hayat vererek çok iyi geri dönüşler aldı. Ayrıca yetenekli oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile de gündeme bomba gibi düştü.

Mesut Akusta yaptığı paylaşım ile gündeme geldi

Murat Türkmen’in ‘’imparator geri döndü’’ notuyla Teşkilat dizisinden bir kesit paylaşan Mesut Akusta tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun hayranları ise bu videoyu birçok kez izledi. Mete Başkan rolü ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Mesut Akusta, yaptığı bu paylaşım ile de gündem olmaya devam etti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşım ile izleyicileri memnun ederken Turgut Tunçalp’in özel ekibin başındaki günlerinin ne olacağı ise akıllara geldi.

Mesut Akusta kadroya tekrar dahil oldu!

Geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren Mesut Akusta apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncunun sağlığına kavuşmasının ardından Teşkilat dizisine tekrardan dönmesi dizi severleri bir hayli heyecanlandırdı. Mesut Akusta’nın Mete Başkan rolünde diziye geri döndüğü söyleniyor. Halit Başkan rolündeki Turgut Tunçalp’in ise Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna veda edeceği iddia edildi. Bu açıklamalarının ardından dizi severler kanal ve yapım ekibinden resmi bir açıklama bekliyor.