Teşkilat Dizisinde Dengeler Değişiyor! Ayrılan Oyuncu Geri Geliyor!

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat pazar akşamları gündeme damga vurmaya devam ediyor. Geçen hafta Yargı dizisi ABC1 ve AB guruplarında birinciliği elde etti. Birinciliği kaptıran Teşkilat dizisi yeni bir yarışa başlama kararı aldı. Teşkilat dizisi pazar rekabetinde zirvede yer almak için hazırlanıyor.

Teşkilat Dizisinde Dengeler Değişiyor! Ayrılan Oyuncu Geri Geliyor!

29 Ekim 2021 Cuma 16:16

Mesut Akusta, Çağlar Ertuğrul, Tuncer Salman, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da aksiyon dolu sahnelerle ekranlara gelmeye devam ediyor. 31 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Teşkilat dizisinin bol aksiyonlu bir heyecanlı sahneleri izleyici şimdiden heyecanlandırdı. Ayrıca dizinin ikinci sezonunda ilk 4 bölümünde bulunmayan Mesut Akusta, sağlık sorunlarını çözerek kadroya tekrardan dahil oldu.

Mesut Akusta, Teşkilat dizi setinde!

Teşkilat dizisinin ilk sezonunda beyin kanaması geçiren yetenekli oyuncu Mesut Akusta, ameliyata alındı. Sağlığı ile alakalı herhangi bir problemi kalmayınca Mesut Akusta, dizinin 19. bölümü ile tekrardan hikâyeye dahil oldu. Mete Başkan karakterine hayat veren yetenekli oyuncu set çalışmalarına başladı.

Serdar hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor!

Mete Başkan ekibin başına tekrardan geçerek tüm ipleri eline alma kararı aldı. Mete Başkanın hikâye tekrar dahil olmasının ardından dizi hayranları da sevincini sosyal medyadan paylaştı. 31 Ekim Pazar günü Serdar karakterinin değişimindeki sır ise ortaya çıkacak. Teşkilat dizisinin yeni bölümüne dair 2. fragman ise ekranlara geldi. Dizi severler bu hafta yine aksiyonlu ve bol maceralı bir bölümü izleyecek. Teşkilat dizisi, yeni bölümü ile birlikte reytinglerde birinciliği yakalamayı hedefliyor. Dizi 31 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek.