Teşkilat Dizisi Rekor Kırdı! Dizi Yapımcısı ve Kanal Mutlu!

Teşkilat dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile alınan bilgiler neticesinde en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Dizinin çok iyi reyting sonuçları alarak yoluna devam ettiği ve reytinglerde iyi bir başarı sağladığı da ortaya çıktı ve işte haberin tüm detayları...

Teşkilat Dizisi Rekor Kırdı! Dizi Yapımcısı ve Kanal Mutlu!

10 Kasım 2022 Perşembe 10:09

TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları elde eden teşkilat dizisi alınan bilgiler neticesinde gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakaladı.

Ekran başındaki izleyiciler ise teşkilat dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ile beklerken alınan bilgiler neticesinde dizinin yayınlanan en son bölümünde çok iyi reyting sonuçları aldığı ve ekran başındaki izleyicilerden de tam not aldığı ortaya çıktı.

Bunun ile birlikte gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalayan teşkilat dizisinin yurt dışında da birçok hayran kitlesine sahip olduğu belirlendi.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan teşkilat dizisinin yurt dışında da çok iyi reyting sonuçları alarak ekran başındaki izleyicilerden iyi eleştiri aldığı da biliniyor. Bu sonuçlar ile birlikte teşkilat dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise ekran başına izleyiciler tarafından şimdiden merak söz konusu oldu.