Savaşçı Dizisine Yayınlanmasına Bir Hafta Kaldı Heyecan Sürüyor!

Savaşçı Dizisinin yayınlanmasına az süre kaldı dizide bizi neler bekliyor olacak. Savaşçı detayları haberimizde paylaşıldı.

Savaşçı Dizisine Yayınlanmasına Bir Hafta Kaldı Heyecan Sürüyor!

19 Şubat 2021 Cuma 23:33

Savaşçı dizisinde değişikliklerden dolayı bir yandan sevindirirken bir yandan üzüntü durumları meydana gelmişti. Ayrılan isimlerin olmasıyla birlikte bir çok seyirci yeni oyunculara odaklanmaya başlamıştı. Yeni sezon oyuncuları kalite kadrodan oluşmasıyla birlikte büyük heyecan uyandırdı. Dizinin yayınlanmasını merak eden kitle şimdiden oluşmaya başladı. Yeni katılan oyuncular arasında Türk televizyonu ekranlarında önemli isimler yer alıyor. Savaşçı dizisiyle ilgili detaylar haberimizde paylaşıldı.

Savaşçı Dizisi Yenilikleri

Savaşçı dizisi ilk yeniliği olarak oyuncu kadrosundan başlamak gerekiyor. Bu yeni kadroda yer alan isimler Ekin Mert Daymaz ,Tamer Karadağlı, Anıl Tetik, Ediz Hun ve Serenay Aktaş olarak yer alıyor. En çok dikkat çeken isimler yer alırken kadın savaşçı olarak yer almasını da bir hayli heyecan uyandırdı.  Dizi kadrosunda yer alan Survivor iki oyuncusu yer alıyor. Ardından Türk televizyon tarihinde oldukça sevilen oyuncu olan Tamer Karadağlı en büyük etkilerden birisi olmuştu. İsmi geçtiğinden itibaren herkes yakışacağını söylemesi birlikte diziyi iple çektiğini paylaşılanlar arasında yer alıyor.

Tamer Karadağlı Savaşçı Paylaşımı

Sosyal medya üzerinden destekler sürerken bu durum ilgili resimlerde geliyordu.  Bununla ilgili paylaşım yaparak sosyal medyada paylaştığı durumda “O kadar güzel sahneler çekiliyor ki anlatmaya kelimeler yetmez. Biz yeniden askerlik yapıyor gibiyiz. Bu muhteşeme sahneler çekerken bu güzel vatan için canı pahasına hizmet eden Mehmetçiğimizi bir kere daha kutlamak isterim. İşin içine girince işlerin ne kadar zor olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Umarım onların takdirine layık oluruz. Yayını sabırsızlıkla bekliyorum...” sözlerini kullanarak paylaşımını yapmıştı.

Bu mesajın ardından gelen mesajlarda destek olarak bir hayli fazla geldi. İzleyiciler Savaşçı dizisini baya bekliyor ilk bölüm nedeniyle aksiyon sahnelerinin bol olacağı da konuşulmakta yer alıyor. Savaşçı dizisi için ön eğitim alan oyuncular nasıl bir eğitimden geçtiği de belli olacak. Dizinin rolleri gereği karakterleri kaldırabilecek düzey demi olacak seyirciler karar verecek. Ancak görünen o ki FOX TV yaptığı dizisiyle birlikte büyük ses getirecek projeye imza atmış gözüküyor. Her bölümüyle birlikte oldukça konuşulan ve akılda sahneler meydana gelecek.