Sadakatsiz Dizisinin Fişini Senarist mi Çekiyor? Açıklama Az Önce Geldi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, eski reytinglerini özler hale geldi. Dizide eskisi gibi yüksek reytingler elde edilemiyor. Kanal D bunun farkında ve dizi için final kararı verecek mi merak edildi. Bir yandan da Kuruluş Osman gibi önemli rakip dizilerin yayına başlaması durumu tetikledi. Sadakatsiz dizisindeki son durum nedir?

Sadakatsiz Dizisinin Fişini Senarist mi Çekiyor? Açıklama Az Önce Geldi!

23 Ekim 2021 Cumartesi 18:24

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, yeni sezonuna oldukça iyi başlamıştı. Ancak zaman içerisinde reytinglerde kayıp yaşadığı görüldü. Sıralamalarda da aynı şekilde geriye düşen dizideki son durum merak ediliyor. Dizi neden bu kadar izlenme kaybetti? Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un oynadığı dizide heyecan gittikçe azaldı. İzleyiciler, diziden daha az şey beklemeye başladı. Özellikle de son bölüm eskisi gibi çok izlenmedi. Rakip dizilerin yayın hayatına başlaması da bunda etkili oldu.

Sadakatsiz Reyting Kaybediyor!

Sadakatsiz dizisi, Kuruluş Osman ile rekabet halinde. AB grubundaki birinciliğini sürdüren dizi, ABC1 ve Total grupları da çok daha farklı bir noktada. Henüz ilk 5'ten düşmese bile Sadakatsiz gibi bir dizi için göze çarpan değişimler fark ediyoruz. Dizinin zirvede olmasına çok alışmıştık. İlk sezonundaki performansını ne yazık ki gösteremiyor.

Kanunsuz Topraklar da İzleniyor!

Geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu sezonda Fox TV'nin yeni dizisi ekranlara damgasını vuruyor. Kanunsuz Topraklar'ın yayın hayatı oldukça güzel ilerlemekte. Bu kadar güçlü rakiplerin arasında varlığını gösterebildiği için izleyicilerin de dikkatini çekti. Şimdi ise hangi diziler yükselişe geçecek ve hangileri reyting kaybedecek göreceğiz.