Memati ve Çakır'ın Birlikte Oynayacağı Ortaya Çıktı! Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi!

Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Çakır karakteri, Memati ile aynı dizide oynayacak mı? EDHO dizisi sona erince ünlü oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Başarılı ismin TRT 1'deki Teşkilat'a katılması ve Gürkan Uygun ile beraber oynaması bekleniyor. Memati ve Çakır dostluğu tekrar gündemde...

Memati ve Çakır'ın Birlikte Oynayacağı Ortaya Çıktı! Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi!

2 Kasım 2021 Salı 21:52

Oktay Kaynarca ile Gürkan Uygun'un bundan yıllar öncesinde beraber oynadığı biliniyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki performansları ile dikkatleri üzerine çekmişlerdi. Ancak Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılmasıyla beraber uzun süredir aynı projede yer almadılar. Şimdi ise ikili için fırsat doğdu. Memati ile Çakır yıllar sonra yan yana gözükecek. Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi belli oldu mu? ATV dizisinden TRT 1 dizisine geçeceği planlanıyor.

Oktay Kaynarca Teşkilat'ta mı?

Teşkilat dizisi, yeni sezonda Gürkan Uygun ile anlaşmıştı. Daha sonra Oktay Kaynarca'nın da geleceği iddia edildi. Ancak ünlü oyuncu EDHO'da başrol oynadığı için bu ihtimal sıfırlanmıştı. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin biteceği haberi gelince Oktay Kaynarca için yeşil ışık yakıldı. Ünlü oyuncu artık Teşkilat'ta oynayabilir. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Yıllar Sonra Buluşacaklar

Çakır ve Memati'nin yıllar sonra tekrar bir araya gelecek olması izleyicileri sevindirdi. Böylelikle büyük bir mazi yaşanacak. İzleyicilerin heyecanla beklediği gelişme önümüzdeki haftalarda mümkün olabilir. Şimdilik nasıl bir gelişme yaşanır bilinmiyor. ATV ile EDHO dizisi arasındaki anlaşma tamamen sona ererse oyuncu Teşkilat'a katılmayı düşünebilir.