Melis Sezen Yeniden Ekranlara Dönecek mi? Melis Sezen'den Dizi Açıklaması Geldi!

Melis Sezen'in yeni projeleri tek tek açıklanıyor. Ünlü isim, Sadakatsiz dizisinden sonra ekrana bir daha dizi veya film projesi ile çıkmamıştı. Şimdi ise sosyal medyadan edindiğimiz bilgi doğrultusunda bazı ifadelere yer verildi. Oyuncu hangi projede yer alacak?

Melis Sezen Yeniden Ekranlara Dönecek mi? Melis Sezen'den Dizi Açıklaması Geldi!

15 Ekim 2022 Cumartesi 13:10

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, dizi final yaptıktan sonra yeni bir dizi projesi ile karşımıza çıkmadı. Öte yandan hayranları büyük merakla beklemeye devam ederken kendisinden yeni bir haber geldi. Güncel gelişmelerle birlikte kendisi hakkında neler biliyoruz?

Reklam Filmlerine Devam Edecek

Gelen bilgilerle beraber Melis Sezen'in Turkcell ile olan reklam sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Bunun karşılığında 15 milyon TL gibi bir ödeme alacağı konuşuluyor. Güncel gelişmelerle birlikte kendisi hakkında daha neler biliyoruz paylaşacağız. Oyuncunun henüz bir dizi projesine katılıp katılmayacağı kesinleşti mi? Reklam filmleri ile adından söz ettirmeye devam edeceğini öğrendik.

Henüz Dizi veya Film Yok!

Oyuncu, bir süredir ekran karşısına dizi veya film vasıtası ile çıkmıyor. Ancak hayranlarının bu konuda beklentisi yüksek. Gelinen noktada oyuncu ile ilgili başka hangi detaylara yer verilecek göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte. Bakalım yeni projelerle izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam edecek mi yakın zaman sonra kendisinden de açıklama gelecektir.