Masumlar Apartmanı Dizisinde Yaşanan Olay İzleyicinin Tepkisine Neden Oldu! Yuh Artık Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

Masumlar Apartmanı dizisinde yaşananlar herkesin dikkatini çekti. 41.bölümü izleyen herkesin ağzını açık bıraktı. Masumlar Apartmanı dizinde 41.bölümde neler yaşandı? İzleyiciler neden etkilendi?

Masumlar Apartmanı Dizisinde Yaşanan Olay İzleyicinin Tepkisine Neden Oldu! Yuh Artık Bu Kadar da Olmaz Dedirtti!

11 Ekim 2021 Pazartesi 18:49

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Ayrıca Dizinin yeni bölümleri ise izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Masumlar Apartmanı dizisine dair tüm detaylar haberin devamında…

İzleyiciler Çok Etkilendi!

Masumlar Apartmanı dizisinin 41. Bölümde yaşanan gelişmeler ağızları açık bıraktı. Bunun dışında Gülben’in altına işediği anlar ekran başındakileri de oldukça etkiledi. Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri dizinin son bölümünde ilgi odağı haline geldi. Gülben’in Esat ve ailesi karşısında düştüğü durum ise psikolojik bir etki bıraktı.

Masumlar Apartmanı dizisi bir sahne ile ön plana çıktı!

Dizinin 41. bölümünde Gülben’in başına gelenler sosyal medyada gündem oldu. Bunun dışında dizinin hayranları sosyal medyada bu sahneye tepki üstüne tepki gösterdi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikâyeye dayanarak yazdığı Madalyonun İçi isimli kitaptan uyarlanan dizinin bir sahnesi tepki odağı oldu. Dizi severler, Gülben’in altına işediği anlara tepki göstererek, psikolojilerinin bozulduğunu söyledi. Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’nun başarılı performansları ile ön plana çıkan Masumlar Apartmanı dizisi yine gündeme bomba gibi düşmeyi başardı.

Dizi senaristine tepki gecikmedi

Esat’ın Gülben’i istemeye geldiği dakika Gülben altına işemesi herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından Esat ne yapacağını bilemezken, Gülben utancından yerin dibine girdi. Bir dizi hayranı bu sahneyi eleştirerek, senaristlere tepki gösterdi. Gülben’in düştüğü üzücü durum ise kalp çarpıntısına neden oldu. Masumlar Apartmanı dizisinin bu sahnesinin ardından yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.