Kuruluş Osman Başrol Oyuncusu Burak Özçivit Cezaevine Giriyor! TRT'den Açıklama Geldi

Burak Özçivit'e açılan davada önemli gelişmeler yaşandı. Mahkeme oyuncunun set çalışanlarına hakaret ettiğini doğruladı. Kendisi için hapis istemiyle açılan davada neler oldu? Burak Özçivit hapse girecek mi? Kuruluş Osman dizisi yayından kaldırılacak mı? Merakla beklenen soruların cevabı...

Kuruluş Osman Başrol Oyuncusu Burak Özçivit Cezaevine Giriyor! TRT'den Açıklama Geldi

17 Kasım 2021 Çarşamba 14:06

Burak Özçivit'in set içerisinde dört çalışana hakaretler savurduğu iddia ediliyordu. Bu nedenle Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame incelenmekteydi. İddianamenin kabul edildiği ortaya çıktı. Peki başarılı oyuncu hapis cezası alacak mı? Kuruluş Osman dizisi setinde yaşanan bu olay sonrası herkes merak içerisinde kaldı. ATV'de yayınlanan dizi yayından kaldırılır mı? Özçivit'in başına gelenler dizinin geleceğini de etkileyebilir.

4 Yıl Hapsi İsteniyor

Ünlü oyuncunun 4 yıl 1 aya kadar hapsi istendiği ortaya çıktı. Hakaret ettiği kişiler tarafınca açılan davada hakaretlerin doğrulandığı bizzat mahkeme tarafından belirtildi. Soruşturmanın başladığı ve yakın zamanda sonuçlanması beklendiği biliniyor. Burak Özçivit için nasıl bir sonuç ortaya çıkacak henüz belli değil.

Kuruluş Osman Yayınlanmayacak mı?

Hapis istemi üzerine açılan davada ünlü oyuncunun hapse girmesi beklenmiyor. Ancak çeşitli cezaların uygulanması muhtemel. Kuruluş Osman dizisinin yayın hayatını etkileyecek bir gelişme yaşanır mı bilinmez.  Dizi şu an için ekranlara gelmeye devam edecek. ATV'de ekrana gelen yapımı etkileyen bir olay yaşanmış değil.