Kurtlar Vadisi Kaos Hiçbir Kanal İstemiyor! Dizinin Nerede Yayınlanacağına Dair Açıklama Geldi!

Türkiye gündeminde uzun yıllar yayın yapan Kurtlar Vadisi, Yeni sezonla tekrar ekranlara gelecek. Fakat Kurtlar Vadisi Kaos hiç bir kanalla anlaşma yapmadı. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda?

Kurtlar Vadisi Kaos Hiçbir Kanal İstemiyor! Dizinin Nerede Yayınlanacağına Dair Açıklama Geldi!

15 Mart 2021 Pazartesi 23:54

2002 senesinde ilk yayınlanmaya başlanmasıyla gündeme direkt olarak giriş yapmayı başaran Kurtlar Vadisi belirli bir zaman sonra final yaparak yayın hayatına tamamen son vermişti. Tekrardan yayınlanmaya başlayacak olan dizi hakkında net bir açıklama yapıldı. Söylentiler üzerine birçok şey ortaya atılsa da iki tane kanalın diziyi reddettiği net bilgi olarak söylendi. Kurtlar Vadisi başlamadan bitiyor mu? Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yer Alacak? Haberle ilgili tüm detaylar!

Kurtlar Vadisine Hiç Bir Kanal'da Yer Yok!

Tekrardan yayın hayatına başlamak isteyen Kurtlar Vadisi’ni ilk önce Show TV üzerinden yayınlanacağı söylenmişti. Ardından ise farklı bir söylentiye göre Star TV’de yer alacağı dile getirildi. Daha sonraysa iki kanalda dizi hakkında bir açıklama yapılmadığını öğrenildi. Normal de şubat ayında yayın hayatına başlayacak olan dizi çok geride kalmış gibi gözüküyor. Kendi çekimlerine bile başladığı belirli olmayan Kurtlar Vadisi hakkında nerede yayınlanacağı söylentileri dolaşırken net açıklama dün öğle saatlerinde yapıldı.

Kurtlar Vadisinin Oyuncu Kadrosu ve Çekimleri Henüz Belirli Değil!

Son yayınlandığı zamanlarda ki gibi eski anlaştıkları kanallarla tekrardan uzlaşabileceklerini düşünen ekip bu sefer red aldı. Henüz oyuncu kadrosu, yapım ekibi ve senaryo hakkında bile belirli bir şey yokken böyle bir hamle yapmaları izleyicileri tarafından oldukça şaşırmaya neden oldu.