Kızılcık Şerbeti Dizisinden Başrol Oyuncusu Kalmadı En Çok Beğenilen 2 Kişi Daha Ayrıldı!

Kızılcık Şerbeti Dizisinden Başrol Oyuncusu Kalmadı En Çok Beğenilen 2 Kişi Daha Ayrıldı!

Kızılcık Şerbeti Dizisinden Başrol Oyuncusu Kalmadı En Çok Beğenilen 2 Kişi Daha Ayrıldı!

9 Ocak 2023 Pazartesi 09:20

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Evrim Alasya ve Barış Kılıç'a destek katlanarak artıyor. Dizinin hikayesinde Kıvılcım ve Ömer karakterlerini canlandıracak ikili, yaşadıklarını anlatacak ve performanslarıyla hayranlarını mest etmeye devam edecek.

Uzun yıllardır sinema ve dizi sektöründe önemli yapımlara imza atan her iki oyuncu da yaşadıklarıyla gençlere örnek oluyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde bir araya gelen Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın aurasına pek çok hayran takıldı.

Dizideki aşk hikayelerinin güvenilirliğine bir de Kıvılcım ve Ömer karakterleriyle hayranlarını mest eden iki oyuncunun yaşlarının yakın olması ekleniyor.

Kızılcık Şerbeti Sosyal Medya'da Gündem Oldu!

İkiliyi çok iyi bir dizi çifti olarak değerlendiren izleyiciler, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Kızılcık Şerbeti dizisinin izlenme artışının sebeplerinden birinin de bu durum olduğunu belirttiler. Bu durum takımların oyuncu seçimi yaparken doğru isimleri seçmesinin dizinin başarısı için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Kıvılcım ve Ömer karakterine bir izleyici yorum yaptı: "İki oyuncu aynı yaştayken aralarındaki aşk inanılır gibi. Evrim Alasya'yı Güneşin Kızları'ndan, Barış Kılıç'ı Güllerin Savaşı'ndan beri izliyorum. ve bundan gerçekten hoşlanıyorum."

Böylesine güzel bir dizi çifti için olumsuz sahneler yazılmasını da eleştiren izleyiciler, auralarının gücüyle hep güzel sahnelerin ekrana yansımasını istiyor. Tabii ki bu durum hayatın akışına uygun değil ve senaristlerin Kıvılcım ve Ömer karakterlerini çok başarılı bir şekilde konumlandırmasının Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısında önemli rol oynadığını söylemek gerekiyor.