Hayat Bugün Dizisine Konuk Oyuncu Katılıyor! İzleyiciler Adeta Şok Olacak!

Show TV dizisi Hayat Bugün'e yeni bir oyuncu katılıyor. Kendisi konuk oyuncu olarak bir bölümlüğüne oynayacak. Ancak yine de yeni bölüme damgasını vurmasını bekliyoruz. Hayat Bugün dizisine katılan oyuncunun ismi ve karakteri paylaşıldı.

Hayat Bugün Dizisine Konuk Oyuncu Katılıyor! İzleyiciler Adeta Şok Olacak!

9 Kasım 2022 Çarşamba 18:43

Show TV'de ekrana gelen diziye gelecek konuk oyuncu izleyicileri heyecanlandırdı. Peki ya güncel olarak bizleri hangi detaylar beklemekte? Merak edilen soruları yanıtlarken bir yandan da çeşitli ifadelere yer vereceğiz.

Diziye Konuk Oyuncu Katıldı!

Hayat Bugün dizisine katılan konuk oyuncu büyük dikkat çekti. Diziye genç oyuncu Berfun Beşel'in katılacağı belirtildi. Bu gelişme ile birlikte Hayat Bugün dizisinin son bölümünde neler yaşandı sizlerle paylaşıyor olacağız.

Hayat Bugün Son Bölüm Özeti

"Barış, çocuğunun olacağını öğrendiği için kanser tedavisine başlamaya karar verir. Bu sırada Çamlıtepe’deki kalp cerrahı Turgut, ölmek üzeredir ve Hisarönü Hastanesi’ne getirilir. Kalp Damar Cerrahisi kongresi olduğu için tüm cerrahlar Londra’dadır. Barış bir karar verir, Çamlıtepe’nin tüm ambulansları Hisarönü’ne gelecektir! Bu kararda Aras, Barış’ın yanındadır. Hastanede “acil durum günü” ilan edilir. Bu esnada ise hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi Gazeteci Ekrem Tüzün, tüm aksaklıkları kaydetmektedir. İki genç çocuk Yusuf ve Mehmet Ali’nin de hastaneye getirilmesiyle işler değişir. Hisarönü Hastanesi’nin en zorlu gününden sonra Barış’ı, bir sürpriz beklemektedir!"