Gönül Dağı Dizisindeki Güncel Gelişmeler Ortaya Çıktı!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı hakkında alınan kararlar ve çok daha fazlasına dair bilgi verildi. Sevilen dizinin yayın tarihi değişti mi? İzleyiciler kaç haftadır sevilen yapımı izleyemiyor. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de dizinin yayın tarihinde şaşırtıcı gecikmeler oldu. Gönül Dağı hangi gün yayınlanacak?

Gönül Dağı Dizisindeki Güncel Gelişmeler Ortaya Çıktı!

4 Aralık 2022 Pazar 17:36

Gönül Dağı dizisinde yaşanan gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki sevilen dizi herkesi şaşırtacak. Yayın tarihi konusunda bazı değişiklikler yapıldığı belirtildi. Gönül Dağı bir süredir Dünya Kupası maçlarından ötürü ekrana gelemiyor. Hal böyle olunca izleyiciler artık somut bir yanıt aramakta. Ancak son dakika gelişmeleriyle birlikte dizi hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk.

24 Aralık'ta Yayınlanacaktı!

Dizinin normal şartlarda 24 Aralık'ta yayınlanacağı biliniyordu. Ancak son dakika gelişmeleriyle birlikte dizinin 1 hafta gecikmeli olarak ekrana geleceği açıklandı. Bu durum izleyicileri biraz üzdü. Çünkü kimse böyle bir gecikmenin olacağını tahmin etmemekteydi.

Gönül Dağı'nda Kimler Oynuyor?

Gönül Dağı dizisinde kimlerin oynadığıyla ilgili bilgi verelim. Dizinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. Zümre Meğreli, Berk Atan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar ve Ege Aydan dizide oynuyor.